Doelgroepomschrijvingen SRB

ProductnaamProductomschrijvingDoelgroep
SRB Aansprakelijkheidsverzekering BedrijvenAansprakelijkheidsverzekering Bedrijven De Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is specifiek voor rijscholen die lid zijn van de Stichting Rijschool Belang (SRB) die hun vermogen willen beschermen voor schadeclaims van derden.
SRB BestelautoverzekeringBestelautoverzekering met WA-dekking en keuzedekkingen gedeeltelijk casco beperkt, casco en ongevallen inzittendenDe Bestelautoverzekering is specifiek voor rijscholen die lid zijn van de Stichting Rijschool Belang (SRB) die een bestelauto bezitten die als lesvoertuig wordt gebruikt en die zich willen verzekeren voor het financiële risico van schade aan of door de bestelauto.
SRB BromfietsverzekeringBromfietsverzekering met WA-dekking en keuzedekkingen casco beperkt, casco en ongevallen inzittendenDe Bromfietsverzekering is specifiek voor rijscholen die lid zijn van de Stichting Rijschool Belang (SRB) die een bestelauto bezitten die als lesvoertuig wordt gebruikt en die zich willen verzekeren voor het financiële risico van schade aan of door de bromfiets.
SRB Collectieve Inzittendenverzekering voor personenauto'sCollectieve Schade Inzittendenverzekering voor personenauto'sDe collectieve inzittendenverzekering voor personenauto's is specifiek voor rijscholen die lid zijn van de Stichting Rijschool Belang (SRB) die de inzittenden van personenauto's die voor lesdoeleinden wordt gebruikt willen verzekeren voor het financiële risico van schade als inzittenden van de personenauto.
SRB MotorverzekeringMotorverzekering met WA-dekking en keuzedekkingen casco beperkt, casco en ongevallen inzittendenDe Motorverzekering is specifiek voor rijscholen die lid zijn van de Stichting Rijschool Belang (SRB) die een motor bezitten die als lesvoertuig wordt gebruikt en die zich willen verzekeren voor het financiële risico van schade aan of door de motor.
SRB PersonenautoverzekeringPersonenautoverzekering met WA-dekking en keuzedekkingen casco beperkt, casco, ongevallen inzittenden en schade inzittendenDe Personenautoverzekering is specifiek voor rijscholen die lid zijn van de Stichting Rijschool Belang (SRB) die een personenauto bezitten die als lesvoertuig wordt gebruikt en die zich willen verzekeren voor het financiële risico van schade aan of door de personenauto.
SRB VrachtautoverzekeringVrachtautoverzekering met WA-dekking en keuzedekkingen casco beperkt, casco en ongevallen inzittendenDe Vrachtautoverzekering is specifiek voor rijscholen die lid zijn van de Stichting Rijschool Belang (SRB) die een vrachtauto bezitten die als lesvoertuig wordt gebruikt en die zich willen verzekeren voor het financiële risico van schade aan of door de vrachtauto.
SRB RechtsbijstandRechtsbijstandverzekering voor de rijschool met dekking module A, B, C en D en keuzedekking particuliere rechtsbijstandverzekering module A, B, C of A, B, C en DDe rechtsbijstandverzekering is speficiek voor rijscholen die lid zijn van de Stichting Rijschool Belang (SRB). Met de rechtsbijstandverzekering is de rijschool verzekerd van juridische hulp.
SRB VerkeersrechtsbijstandRechtsbijstandverzekering voor de lesmotorrijtuigen van de rijschool met dekking module A (verkeer) en uitbreiding met dekking voor contractuele geschillenDe rechtsbijstandverzekering verkeer is speficiek voor rijscholen die lid zijn van de Stichting Rijschool Belang (SRB). Met de rechtsbijstandverzekering is de rijschool verzekerd van juridische hulp.